ميزان ايمن بودن چاي در ليوان كاغذي
آيا مصرف كنندگان ليوان كاغذي نگران اين هستند كه چاي در ليوان هاي كاغذي چقدر ايمن است؟
در اين رابطه ، مطالعات زيادي انجام شده است كه نشان مي دهد آلودگي ميكروپلاستيك ها در مايعات داغ مصرف شده از ليوان هاي كاغذي يكبار مصرف است.
همانطور كه مي دانيم و مي بينيم ، مصرف ليوان هاي كاغذي يكبار مصرف در حال افزايش است ، به ويژه براي آب و نوشيدني هاي گرم.
اما عينك كاملاً ايمن نيست. همانطور كه قبلاً ذكر شد ، تحقيقات آلودگي مايعات داغي را كه در ليوان هاي كاغذي قرار داده اند به دليل تخريب ميكروپلاستيك ها و ساير اجزاي خطرناك در پوشش هاي ليوان كاغذي نشان داده است.
ليوان كاغذي
نگهداري مايعات داغ در ليوان هاي كاغذيليوان هاي كاغذي معمولاً با يك لايه نازك به نام آب گريز پوشانده شده و بيشتر از پلاستيك (پلي اتيلن) و گاهي از پليمر ساخته شده تا مايع را درون ليوان كاغذي نگه داشته و از نشت مايع جلوگيري كند.
در عرض 15 دقيقه ، اين لايه ميكروپلاستيك با مايعات داغ واكنش مخرب نشان مي دهد.
مطالعه "ميكروپلاستيك ها و ساير مواد مضر آزاد شده از ليوان هاي كاغذي يكبار مصرف در حضور مايعات داغ" در سال هاي اخير توجه بسياري از محققان را به خود جلب كرده است.
بر اساس تحقيقات انجام شده ، 25000 ذره ريز پلاستيك با اندازه 25 ميكرون (10 ميكرومتر تا 1000 ميكرومتر) در 100 ميلي ليتر مايع داغ (85-90 درجه سانتيگراد) آزاد مي شود كه به مدت 15 دقيقه در ليوان هاي كاغذي ذخيره مي شود.
بنابراين ، فرد معمولي كه روزانه 3 فنجان چاي يا قهوه از يك ليوان كاغذي مي نوشد ، 75000 ذره پلاستيكي كوچك را كه براي چشم انسان قابل مشاهده نيست مي بلعد.
ايمني چاي در ليوان هاي كاغذي
روش هايي براي مطالعه ريزپلاستيك ها در ليوان هاي كاغذيمحققان از دو روش مختلف استفاده كردند:
در روش اول ، آب داغ فوق خالص (MilliQ) (85-90 ؛ C ؛ pH 9 6.9) در ليوان هاي كاغذي يكبار مصرف ريخته مي شود و به مدت 15 دقيقه دست نخورده باقي مي ماند.
سپس آب موجود در مخلوط همگن از نظر وجود پلاستيك هاي نازك و همچنين وجود يون هاي اضافي كه ممكن است از ليوان هاي كاغذي به داخل مايع نفوذ كرده باشد ، مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت.
در روش دوم ، فنجان هاي كاغذي ابتدا در آب گرم (30-40 درجه سانتي گراد) MilliQ (pH 6.9) غوطه ور شدند. سپس ، لايه آبگريز را با دقت از لايه كاغذ جدا كرده و در معرض آب داغ (MilliQ (85-90 درجه سانتي گراد ؛ pH 9 6.9) به مدت 15 دقيقه قرار داد.
تغييرات در خواص فيزيكي ، شيميايي و مكانيكي لايه هاي پلاستيكي قبل و بعد از قرار گرفتن در معرض آب گرم مورد مطالعه قرار گرفته است.
تيم تحقيق با توضيح تأثير يك ليوان كاغذي در عرض 15 دقيقه ، بر اساس يك نظرسنجي كه در آن پاسخ دهندگان تغيير طعم نوشيدني خود را در عرض 15 دقيقه تأييد كردند.
محققان در بنگال غربي انواع ليوان هاي يكبار مصرف را جمع آوري كردند و طبق تحقيقات ، نتايج نشان مي دهد كه بيشتر لايه هاي پلاستيكي كه روي ليوان هاي كاغذي را مي پوشاند از HDPE (پلي اتيلن با چگالي بالا) بود.
اگرچه تعداد بسيار كمي ليوان كاغذي با كوپليمر سلولز پوشانده شده بود ، آزادسازي ميكروپلاستيك ها در آب گرم صرف نظر از درجه آنها در همه نمونه ها اتفاق مي افتد.
خطر ايمني چاي در ليوان هاي كاغذياين مطالعات و مطالعات علاوه بر وجود يون ها نشان مي دهد كه لايه پلاستيكي از فلزات سنگين سمي مانند پالاديوم ، كروم و كادميوم پر شده است.
فرضيه تخريب لايه پلاستيكي پس از قرار گرفتن در معرض آب گرم با تصويربرداري نيروي اتمي و ميكروسكوپ الكتروني روبشي تأييد شد. همچنين ، مطالعه ديگري در مورد خواص مكانيكي لايه پلاستيكي تغيير شكل آن را به دليل اثرات حرارتي ثابت كرد.
شايان ذكر است موارد ذكر شده شامل ليوان هاي كاغذي تك جداره و ليوان هاي كاغذي دو جداره نيز مي باشد.
در يك فنجان كاغذي چاي بنوشيد
قرار گرفتن طولاني مدت در معرض چنين ميكروپلاستيك ها چه مي تواند باشد؟محققان نگراني هايي در مورد تجمع زيستي پلاستيك هاي كوچك در انسان و حيوانات ايجاد كرده اند.آنها معتقدند كه اين ريزپلاستيك ها مي توانند آلودگي هايي مانند يون ها ، فلزات سنگين سمي و تركيبات آلي را كه طبيعت آبگريز و غيرقابل نفوذ مايعات هستند حمل كنند.در نتيجه ، اين مواد مي توانند سلامت انسان و حيوانات را تحت تأثير قرار دهند و همچنين ايمني چاي در ليوان هاي كاغذي را زير سال ببرند.
برچسب: توليد ليوان كاغذي، توليد ليوان يكبار مصرف، ليوان كاغذي، ليوان يكبار مصرف، چاپ ليوان كاغذي، چاپ ليوان يكبار مصرف، دستگاه توليد ليوان يكبار مصرف، خريد دستگاه توليد ليوان يكبار مصرف، فروش دستگاه توليد ليوان يكبار مصرف، ،